بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM..

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!


Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short reviewtentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 APRIL 2017 

 2 orang pemenang dengan entry yang paling kreatif! Pemenang akan memenangi RM10 setiap seorang (boleh pilih nak top up ataupun bank in). Pemilihan akan dibuat secara telus 

Semua peserta segmen ini juga akan kekal berada di dalam blog listSeorang Syed sehinggalah aku rasa nak ada blog list yang baru. Tunggu apa lagi? jom lah join! 


Blogger Seorang Syed ialah seorang blogger yang amat  rajin menulis. Banyak idea bernas dan info sering dikongsi di dalam blog beliau. Tidak rugi singgah di blog beliau yang ternyata sarat ilmunya justeru beliau adalah bakal guru yang amat berminat dengan bidang yang bakal diceburinya.  Semoga Seorang Syed akan terus sukses dalam  kehidupan yang dijalaninya.


13 comments - "SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST!"

PeRdU cINta delete icon 21 April 2017 at 13:14

Moga rezeki akak tersenarai di bloglist Cikgu Syed...amenn..

Seorang Syed delete icon 21 April 2017 at 14:36

Thanks kak for the review and joining my segment.
Alamakkk akak tak komen dekat entry sy tu. nasib baik sy perasan hehe.

paridah delete icon 21 April 2017 at 15:56

TKSH PC INSYA-ALLAH

paridah delete icon 21 April 2017 at 15:57

TKSH SYED..KAK DH KOMEN KAT N3 BLOG SYED

nadhie wueen delete icon 21 April 2017 at 18:30

wahh good luck kak
:)

paridah delete icon 21 April 2017 at 22:07

TKSH NADHIE

Warisan Petani delete icon 23 April 2017 at 12:28

Selamat bersegmen.

paridah delete icon 23 April 2017 at 22:09

TKSH WP

The Fool delete icon 24 April 2017 at 12:26

DONE follow...followback
Keep in Touch

Fidah Shah delete icon 25 April 2017 at 22:09

Selamat bersegmen...
Moga berjaya

Khir Khalid delete icon 27 April 2017 at 11:20

Slmt bersegmen kak PI.. all the best :)

Mas_FVOME delete icon 28 April 2017 at 20:06

eh sempat lagi nie nak join alang2 dh aktif kejap nie..hahaa..good luck kak!

Mardhiyyah Rosli delete icon 17 May 2017 at 18:22

assalamualaikum,

blogwalking dari segmen yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

done follow #294

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”